Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Bli medlem

På loffen

landstrykere og vagabonder langs norske landeveier

For ikke så lenge siden var loffere og landstrykere et hverdagslig innslag på norske veier - loffertrekkene gikk på kryss og tvers over hele landet. Nå er disse landeveiens riddere forsvunnet uten å ha satt så mange spor etter seg. Les mer

249,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

For ikke så lenge siden var loffere og landstrykere et hverdagslig innslag på norske veier - loffertrekkene gikk på kryss og tvers over hele landet. Nå er disse landeveiens riddere forsvunnet uten å ha satt så mange spor etter seg.

Denne boken er historien om vagabondene langs våre veier. Hvor de kom fra, hvilke drømmer de hadde, og hvordan det gikk med dem. Folkloristen Thor Gotaas nærmer seg disse menneskene med varme og innlevelse, og krydrer framstillingen med anekdoter og historier.

Medlemsvurdering:
Thor Gotaas overrasker igjen og viser at han kan mer enn å skrive om sport og idrett. Her skriver han om en gruppe mennesker som valgte å leve sitt liv på landeveien og ikke tilpasse seg datidens samfunn, og det er gjort med innlevelse og god formidlingsevne. En bok det et lett å anbefale.

Jarle Aas

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Spartacus
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
271
ISBN
9788243014794
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
21 x 14 cm

Medlemmers vurdering

J
Jarle Aas – 11.01.2022

– Thor Gotaas overrasker igjen og viser at han kan mer enn å skrive om sport og idrett. Her skriver han om en gruppe mennesker som valgte å leve sitt liv på landeveien og ikke tilpasse seg datidens samfunn, og det er gjort med innlevelse og god formidlingsevne. En bok det et lett å anbefale.

Ø
Øystein – 26.12.2017

– Lettlest.

Oppdag mer

Bøker som ligner på På loffen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kongen

Tor Bomann-Larsen
Innbundet 
454,- 499,-
 

Ett ord

André Ulveseter
Innbundet 
246,- 270,-
 

Sult

Knut Hamsun
Paperback 
199,-

Livet

Keith Richards
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv