Min side Kundeservice Bli medlem

Parykker, stiletter og frigjøring

historien om norsk dragshow

Parykker, stiletter og frigjøring er en historisk reise gjennom scenekunsten kjent som dragshow. Denne fabelaktige, fargerike, flamboyante og viktige delen av norsk kulturhistorie er nå dokumentert for aller første gang, og samlet mellom to permer med et fabelaktig omslag, på 208 glinsende, glitrende, glossy boksider. Les mer

455,-

500,- Spar: 45,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Parykker, stiletter og frigjøring er en historisk reise gjennom scenekunsten kjent som dragshow. Denne fabelaktige, fargerike, flamboyante og viktige delen av norsk kulturhistorie er nå dokumentert for aller første gang, og samlet mellom to permer med et fabelaktig omslag, på 208 glinsende, glitrende, glossy boksider.

Her kan du lese artistenes personlige fortellinger, beundre de villeste kreasjoner, og nyte de fargerike bildene av denne kunstformen som går helt tilbake til slutten av 1800-tallet og frem til dagens dragqueens.

De siste tre årene har forfatter Daisy Sælen Hafstad, vandret land og strand, søkt med lys og lykt, snudd hver sten, godsnakket, overtalt og solgt mer enn bare sin sjel på jakt etter draghistoriske skatter. Hva hun fant underveis var ikke kun stiletter og skimrende paljettkjoler, men også en frigjøringskamp som mange i dag tar for gitt. Dermed er boken ikke kun et historisk verk og et pompøst fotoalbum, men en kampskrift for hele Norges skeive befolkning.

Detaljer

Forlag
Kolofon
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
200
ISBN
9788230020456
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Parykker, stiletter og frigjøring
Format
34 x 25 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Parykker, stiletter og frigjøring:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Katla
3 for 2

Katla

Luit van der Tuuk
Innbundet 
199,- 399,-
 

Kampen

Johan B. Mjønes
Innbundet 
409,- 449,-
 

Nam?

Mads André Hansen
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv