Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Pillen

historien om 1900-tallets viktigste oppfinnelse

Det finnes ikke noe sånt som Bilen eller Skoen eller Såpen, men alle kjenner Pillen. Den lot kvinner ta kontroll over egen fruktbarhet og bidro til en revolusjon - i kvinners liv, i familien og i hele samfunnet. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Det finnes ikke noe sånt som Bilen eller Skoen eller Såpen, men alle kjenner Pillen. Den lot kvinner ta kontroll over egen fruktbarhet og bidro til en revolusjon - i kvinners liv, i familien og i hele samfunnet. Dette er beretningen om en teknologisk oppfinnelse med en dramatisk unnfangelse, drevet fram av en kompromissløs kvinnesakskvinne, en utstøtt professor, en styrtrik enke og en katolsk lege. Det er en historie om sex, makt, tro og tvil. P-pillen ga kvinner frihet - men til hvilken pris? Bivirkningene har gjort pillen kontroversiell i hele dens 60 år lange historie. Hvor mye skal kvinner tåle for å unngå uønskede graviditeter? Og hvorfor finnes det fremdeles ikke noen p-pille for menn? Denne boka utforsker frihet - i en liten pille.

Marte Stubberød Eielsen (f. 1978) har vært kulturredaktør i Klassekampen og jobber med kommunikasjon på Nationaltheatret. Dette er hennes første bok.

Detaljer

Forlag
Manifest
Språk
Bokmål
ISBN
9788283420920
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Pillen

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pillen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv