Min side Kundeservice Bli medlem

Ekstremisme

en filosofisk analyse

Ekstremisme er blant de mest belastede og kontroversielle temaene i det tjueførste århundret. Til tross for utallige programmer for avradikalisering og forebygging rundt om i verden, er ekstremisme fortsatt et vanskelig og lite forstått problem. Les mer

390,-

429,- Spar: 39,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Ekstremisme er blant de mest belastede og kontroversielle temaene i det tjueførste århundret. Til tross for utallige programmer for avradikalisering og forebygging rundt om i verden, er ekstremisme fortsatt et vanskelig og lite forstått problem.

I denne sårt tiltrengte boken identifiserer Quassim Cassam tre typer ekstremisme og diskuterer grunnleggende temaer og problemstillinger: Hva er ekstremisme? Hvilke metoder brukes av ekstremister? Finnes det et ekstremistisk tenkesett, og i så fall hva er det? Hvordan skiller ekstremisme seg fra fanatisme og fundamentalisme? Hvordan blir man ekstremist, og hvordan skal vi forstå avradikalisering?

Gjennom hele boken bruker Cassam overbevisende eksempler, blant andre Anders Behring Breivik, Røde Khmer, IRA, al-Qaida og Timothy McVeigh. Ekstremisme. En filosofisk analyse er engasjerende og viktig lesning for alle som ønsker å forstå ekstremisme.

Detaljer

Forlag
Pax
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
275
ISBN
9788253044095
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Extremism
Format
23 x 16 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ekstremisme:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv