Min side Kundeservice Bli medlem

Om revolusjon

«Han [Per Qvale] har generelt gjort en veldig god jobb og har omskapt Arendts tysk til lett og ledig norsk, hvilket ikke er en liten bragd.»

Erle Marie Sørheim, Aftenposten

I Om revolusjon fra 1963 skriver filosofen Hannah Arendt om hvordan revolusjoner har forandret verden, fra den amerikanske og franske revolusjon på 1700-tallet, til store omveltninger og revolusjoner på 1900-tallet. Les mer

499,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

I Om revolusjon fra 1963 skriver filosofen Hannah Arendt om hvordan revolusjoner har forandret verden, fra den amerikanske og franske revolusjon på 1700-tallet, til store omveltninger og revolusjoner på 1900-tallet. Arendt sporer revolusjonens skiftende ansikt og dens forhold til krig, mens hun understreker den avgjørende rolle slike hendelser vil spille i fremtiden.

Om revolusjon er et tidløst og sentralt verk for enhver leser som vil forstå de kreftene som har formet vår urolige fortid, nåtid og ikke minst vil komme til å forme vår fremtid.

«Et unikt og dypt fascinerende blikk på politiske endringer preget av vold og store menneskelige omkostninger fra en av de viktigste tenkerne i det 20. århundre.»

Detaljer

Forlag
Vidarforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
410
ISBN
9788279904663
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
On revolution
Format
22 x 14 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Han [Per Qvale] har generelt gjort en veldig god jobb og har omskapt Arendts tysk til lett og ledig norsk, hvilket ikke er en liten bragd.»

Erle Marie Sørheim, Aftenposten

«det viktigste man kan lese for å lære å kjenne den politiske tenkningen til Hanna Arendt.»

Helgard Mahrdt, Salongen

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Om revolusjon:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1606

James Shapiro
Paperback 
218,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv