Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Uendelig krevende

forpliktelsens etikk, motstandens politikk

I Uendelig krevende, som opprinnelig ble gitt ut i 2007, utarbeider den britiske filosofen Simon Critchley en moralfilosofi med klare politiske føringer, fundert på tanken om den etiske nødvendigheten av å yte politisk motstand gjennom en form for ansvarlig anarkisme. Les mer

299,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

I Uendelig krevende, som opprinnelig ble gitt ut i 2007, utarbeider den britiske filosofen Simon Critchley en moralfilosofi med klare politiske føringer, fundert på tanken om den etiske nødvendigheten av å yte politisk motstand gjennom en form for ansvarlig anarkisme.

Simon Critchley (f. 1960) er Hans Jonas Professor of Philosophy ved The New School for Social Research i New York. Siden gjennombruddet med The Ethics of Deconstruction: Derrida and Levinas i 1992, har han publisert flere verk som, i likhet med Uendelig krevende, utforsker forskjellige skjæringspunkter mellom filosofi, politikk og teologi.

Critchleys forfatterskap viser stor bredde og inkluderer i tillegg bøker om emner som humor, David Bowie, fotball og hvordan kjente filosofer avgikk ved døden for å nevne noen. Uansett om han skriver om Paulus eller Liverpool FC, kjennetegnes Critchleys forfatterskap av en gjennomgående vilje til å røske opp i etablerte sannheter.

Med introduksjon av Anders Marcussen Gullestad og oversatt av Lars Holm-Hansen.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
239
ISBN
9788202595791
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Infinitely demanding
Format
21 x 13 cm
Serie
Cappelens upopulære skrifter 74

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Uendelig krevende:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv