Min side Kundeservice Bli medlem

Erfaringer med institusjonell etnografi

Institusjonell etnografi er en forskningstilnærming som opprinnelig ble utviklet av den kanadiske sosiologen Dorothy E. Smith, og som har som formål å utforske og utfordre maktforhold i samfunnet. I Norge og Norden for øvrig brukes tilnærmingen av forskere fra ulike disipliner og fagfelt. Les mer

0,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Institusjonell etnografi er en forskningstilnærming som opprinnelig ble utviklet av den kanadiske sosiologen Dorothy E. Smith, og som har som formål å utforske og utfordre maktforhold i samfunnet. I Norge og Norden for øvrig brukes tilnærmingen av forskere fra ulike disipliner og fagfelt. I Erfaringer med institusjonell etnografi får vi innblikk i ulike forskeres motivasjon for, erfaringer med og refleksjoner rundt å sette seg inn i og bruke institusjonell etnografi i sin egen forskning. Vi får innblikk i bestemte forskningsprosesser og metodiske grep i slike prosesser, i erfaringer med å bruke sentrale begreper fra institusjonell etnografi og i refleksjoner over forskerrollen.

Boken er et nyttig redskap for forskere, masterstudenter og stipendiater som benytter - eller vurderer å benytte - institusjonell etnografi i sin forskning.

Erfaringer med institusjonell etnografi er redigert av May-Linda Magnussen og Ann Christin E. Nilsen, som begge er professorer i sosiologi ved Universitetet i Agder.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Språk
Bokmål Engelsk Flerspråklig
ISBN
9788202714857
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Erfaringer med institusjonell etnografi

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Erfaringer med institusjonell etnografi:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv