Min side Kundeservice Bli medlem

Helt nært

en innføring i etnografisk metode

Hva kjennetegner «det etnografiske blikket»?

Helt nært er en inviterende og engasjerende bok om etnografisk metode som idé og praksis. Gjennom møter med forfatternes egne feltarbeid, får leseren mulighet til å gjøre seg konkrete refleksjoner om metodens muligheter og begrensninger. Les mer

399,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Hva kjennetegner «det etnografiske blikket»?

Helt nært er en inviterende og engasjerende bok om etnografisk metode som idé og praksis. Gjennom møter med forfatternes egne feltarbeid, får leseren mulighet til å gjøre seg konkrete refleksjoner om metodens muligheter og begrensninger. Forfatterne deler erfaringer og valg, oppturer og nedturer. På den måten får nye feltarbeidere anledning til å tenke sammen med forfatterne, og forberede seg til å gjøre egne erfaringer i felt.

Ved siden av å gi en introduksjon til etnografisk metode, er målet med boka at du som leser skal bli stimulert til å tenke nytt om det du tar for gitt i hverdagen din. Forfatterne ønsker også å inspirere deg til å gjøre din egen forskning.

Boka retter seg mot deg som studerer sosialantropologi eller beslektede samfunnsfag som sosiologi, samfunnsgeografi og statsvitenskap. Den retter seg også mot alle som bruker, eller skal bruke, etnografisk metode eller feltarbeid i sin studie- eller arbeidspraksis, og som ønsker en bedre forståelse av metoden og dens potensiale.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
298
ISBN
9788215029580
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
21 x 14 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Helt nært:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv