Min side Kundeservice Bli medlem

Norske tabuer

om likhetens tyranni, språk som religion og hellige mødre

Norsk skole stiller for få krav, nordmenn er flinkere til å jabbe enn til å jobbe og hva skal vi egentlig med distriktene?
Forfatter Sanna Sarromaa er kjent for sine friske kronikker i avisene og har vakt mediestorm med sine utspill om norske mødre, nynorsk og det norske likhetstyranniet. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Norsk skole stiller for få krav, nordmenn er flinkere til å jabbe enn til å jobbe og hva skal vi egentlig med distriktene?
Forfatter Sanna Sarromaa er kjent for sine friske kronikker i avisene og har vakt mediestorm med sine utspill om norske mødre, nynorsk og det norske likhetstyranniet. Med boka Norske tabuer ønsker hun å rokke ved konformiteten og kollektivismen som hun mener truer med å gjøre oss alle akkurat like - og like dumme - i dette landet.

Hun utfordrer våre etablerte sannheter med sitt finsk-norske blikk på samfunnet, men gjør det med kjærlighet til norske menn i bunad, til dugnad og alt som er bra med verdens beste land.

Medlemsvurdering:
Dette er en bok alle nordmenn burde lese. Man blir utfordret og konfrontert på ting som man som nordmann har tatt for gitt eller holdt hellig (som for eksempel likestlling og snillhet). Boken er lettlest uten å være enkel eller dum. Forfatteren skriver med et glimt i øyet om alvorlige og viktige ting. Man får rett og slett mye å tenke på!

En fornøyd leser

Detaljer

Forlag
Spartacus
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
269
ISBN
9788243009998
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
21 x 14 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

E
En fornøyd leser – 05.09.2016

– Dette er en bok alle nordmenn burde lese. Man blir utfordret og konfrontert på ting som man som nordmann har tatt for gitt eller holdt hellig (som for eksempel likestlling og snillhet). Boken er lettlest uten å være enkel eller dum. Forfatteren skriver med et glimt i øyet om alvorlige og viktige ting. Man får rett og slett mye å tenke på!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Norske tabuer:

Søvn

Bjørn Sverre Hol Haugen
Innbundet 
454,- 499,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Kina

Sun Heidi Sæbø
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv