Lagerrydding: Opptil 70% rabatt på bøker!
Min side Kundeservice Bli medlem

Kunsten å lese kroppsspråk

Vidar Hansen er tidligere politimann og etterforsker, og omtales som Norges svar på Sherlock Holmes. De kriminelle nektet avhør med ham fordi de mente han kunne lese tanker, han har også fått Politiprisen for å ha pågrepet flest kriminelle i Norge. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Vidar Hansen er tidligere politimann og etterforsker, og omtales som Norges svar på Sherlock Holmes. De kriminelle nektet avhør med ham fordi de mente han kunne lese tanker, han har også fått Politiprisen for å ha pågrepet flest kriminelle i Norge. Han har en forbløffende evne til å tyde menneskers kroppsspråk og ubevisste signaler.

Her forteller han fascinerende historier om hvordan kroppsspråket røper oss, som hvordan han vet hvem som kaster en flaske mot politibilen uten å ha sett hvem som gjorde det, hvordan han avslører løgn eller hva politikere og andre kjente personer forteller med kroppsspråket. Kroppsspråk har endret både sportsresultater, politikk og historiens gang.

Få mennesker er bevisst på sitt eget kroppsspråk, og enda færre klarer å styre det. Kroppsholdninger, bevegelser, stemmebruk og ansiktsuttrykk avslører oss. Visste du for eksempel at entusiastisk kroppsspråk kan bidra til suksess? Jo tydeligere du uttrykker begeistring og glede, jo mer smitter det over på andre. Med denne boka kan du forstå andre bedre og forbedre din egen kommunikasjon.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
256
ISBN
9788202677275
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
24 x 16 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Medlemmers vurdering

M
Marius von Glahn – 26.11.2022

– Boken selger vanlig allmennkunnskap som noe spesielt. Enhver normalt menneske bør være istand til å tolke andre menneskers kroppsspråk som det er beskrevet i denne boken.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kunsten å lese kroppsspråk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Tid

Carlo Rovelli
Innbundet 
318,- 349,-
 

Afrika

Tore Linné Eriksen
Innbundet 
454,- 499,-

Ett liv

Morten Albæk
Innbundet 
453,- 498,-
 

Kuppet

Rolf J. Widerøe
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv