Omgitt av idioter

hvordan forstå dem det ikke går an å forstå

; Gunnar Nyquist (Oversetter)

Hvilken farge er du? Nå kommer OMGITT AV IDIOTER på norsk - den fargerike bestselgeren alle snakker om! 450 000 lesere i Sverige og solgt til 40 land.

Er du «gul» og impulsiv eller «blå» og analytisk? Eller kanskje «rød» med en tendens til å dominere de rundt deg? Omgitt av idioter beskriver på en lettlest og underholdende måte en av verdens mest kjente metoder for å vise ulikheter mellom oss mennesker. Les mer
Vår pris: 332,-
Spar: 47,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

PRESENTERT AV RUNHILD SKJØLAAS, REDAKTØR

Boka Omgitt av idioter er skrevet med glimt i øyet. Tenker du at du ER omgitt av idioter, at det ikke går an å diskutere med dem, at de bare misforstår?

Forfatteren Thomas Erikson viser vei mot bedre kommunikasjon på jobb, i vennekretsen og hjemme. Ved hjelp av fi re fargekategorier blir det lettere å forstå folkene du har rundt deg. Ved å bli mer bevisst på hvordan vi alle styres av noen dominerende karaktertrekk – jada, du også – blir det lettere å fi nne tonen med hver og en. Hans råd er å sortere ulikhetene i fargesystemet som er beskrevet i boka for så å bruke metoden hver gang du møter en annen person.

RØD ELLER GUL?
Hvordan kjenner man igjen en rød, gul, grønn eller blå person? Hvilke styrker og svakheter har de ulike farge-personligheten? Hvordan skiller kropps- språket deres dem fra hverandre? Hvordan takle en person som er helt ulik deg selv? Hvordan gir man best respons til de ulike fargetypene? Gjør deg klar til aha-opplevelser – og kanskje en og annen «å nei»- opplevelse – unngå dumme mis- forståelser i hverdagen og opplev at både du selv og dem rundt deg blir mindre idiotiske!

Hvordan forstå dem det ikke går an å forstå?
«Denne boken handler om verdens kanskje mest brukte måte å beskrive ulikhetene i kommunikasjonen mellom mennesker. Jeg har brukt varianter av verktøyet i mer enn 20 år, med strålende resultater.»
Thomas Erikson, Adferdsforsker, foreleser og forfatter

Fakta

Om forfatteren

THOMAS ERIKSON (f. 1965) er foreleser, adferdsforsker og forfatter. Gjennom arbeidet med lederutvikling i bedrifter og organisasjoner har han hjulpet mer enn fi re tusen sjefer og ledere til å bli bedre i jobben sin. Han vet at verktøyene som beskrives i Omgitt av idioter virker. Boka er en av Sveriges mest solgte fagbøker i 2016 og 2017, og utgis i over 40 land.

Medlemsblad