Meny
 
Klimapraten - 
      Beate Nossum
    
      Kristine Hovda

Klimapraten

25 spørsmål. To tenåringer. En mor.

; Kristine Hovda (Innledning)

«Jeg liker at boka er holdt i en optimistisk tone til tross for alvoret i budskapet. ... jeg er skikkelig imponert - dog ikke forbauset - over refleksjonsnivået hos tenåringsjentene.»

, Dagbladet Terningkast 5
To helt vanlige tenåringer. En litt uvanlig mor. Og et høyst aktuelt tema. Dette er boken du skal lese når klimautfordringene når middagsbordet. Enten du er ung og vil engasjere foreldrene dine. Eller du er voksen og trenger kunnskap for å svare de unge. Les mer
Vår pris
249,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 249,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

To helt vanlige tenåringer. En litt uvanlig mor. Og et høyst aktuelt tema. Dette er boken du skal lese når klimautfordringene når middagsbordet. Enten du er ung og vil engasjere foreldrene dine. Eller du er voksen og trenger kunnskap for å svare de unge. Spørsmålene er mange: Hvorfor kutter vi ikke bare oljen? Hjelper det å klimastreike? Er det mulig å erstatte plast? Hva kan jeg gjøre?

Og ja, det finnes løsninger. Mange av dem finner du i denne varme, underholdende og kunnskapsrike boken.

Beate Nossum er Norges fremste ekspert på klima- og endringskommunikasjon. Hun leder Fo°tprint Consulting. Et klimarådgivningsbyrå som jobber midt i det grønne skiftet, med aktører som på ulike måter bidrar til raskere bærekraftig omstilling. Beate er tidligere journalist, redaktør og kommentator. Kristine Hovda har intervjuet Hennie og Martha, forfatterens døtre. De har delt sine tanker rundt spørsmål mange av oss søker svar på. Kristine er journalist, musiker og forfatter. Hun har jobbet som featurejournalist for blant annet Dagbladet, NRK og Dagens Næringsliv.
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Inger Bentzrud, Dagbladet

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Pitch forlag
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788293551591
Utgave: 1. utg.
Format: EPUB
Filstr: 3.4 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger