Moder jord, krig, fredsarbeid

KORTE LESESTYKKER OM MODER JORD, KRIG, FREDSARBEID

- Gratulerer! Du holder i en bok som vil provosere og inspirere deg til refleksjon. Hendelser og situasjoner du og jeg som en del av menneskeheten instinktivt vil skamme oss over, provoserer. Les mer

349,-
Paperback
Sendes innen 3 - 14 dager

Logg inn for å se din bonus

KORTE LESESTYKKER OM MODER JORD, KRIG, FREDSARBEID

- Gratulerer! Du holder i en bok som vil provosere og inspirere deg til refleksjon. Hendelser og situasjoner du og jeg som en del av menneskeheten instinktivt vil skamme oss over, provoserer. Formidlet så direkte, nyansert og konkret at forfatteren allikevel inviterer håp og gir oss inspirasjon til videre engasjement. Noen sider, hvor som helst i boken, vil invitere til refleksjon og ettertanke. God bok! - Robert Mood, pensjonert generalløytnant; tidligere president i Norges Røde Kors.

- I tråd med sitatet om at Ekte fred er mer enn bare fravær av krig, skriver Karl Hellemsvik innsiktsfullt og læringsfremmende om vår klodes bedrøvelige tilstand, krigens vesen og grusomheter, og viktige perspektiver for fred. I atomvåpnenes tid er fred og nedrustning helt nødvendig for menneskehetens fortsatte eksistens. - Bjørn Hilt, Norske leger mot atomvåpen.

- Boka tar for seg livsviktige tema om en menneskeskapt, farlig verden. Sentralt står klimaendringene, stormaktenes spill om krig og fred, samt opp- og nedrustning. Bokas spennende oppbygning med korte lesestykker treffer mange lesergrupper - fra ungdom til eldre. Teksten er forbilledlig lettlest, med sentrale kilder/referanser og nyttige henvisninger for videre lesing. Boka er et «must» for alle som er opptatt av konsekvensene av den farlige verden vi lever, og innholdet er en sterk oppfordring til snarlig handling fra hver enkelt av oss. Les den! - Kjell Terje Gundersen, høyskoledosent (P)

Karl Hellemsvik er høyskoledosent (P) i Organisasjons- og lederutvikling. Han har lang og bred bakgrunn fra arbeid innen universitets- og høyskolesektoren, med undervisnings- og forskningsoppgaver innen idrettsutdanning, lærerutdanning, offiserutdanning og lederutdanning. Han har også hatt en rekke formelle lederposisjoner i disse sammenhengene.

Detaljer

Forlag
Embla akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
244
ISBN
9788293689188
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Moder jord, krig, fredsarbeid
Serie
Korte lesestykker om

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Moder jord, krig, fredsarbeid:

Ok boomer!

Nora Jungeilges Heyerdahl
Innbundet 
272,- 299,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv