Hvordan oppnå suksess i sosiale medier

Det å bruke sosiale medier til å få økt oppmerksomhet, merkekjennskap og salg er noe de fleste vet er mulig, men kun et fåtall vet hvordan dette best kan oppnås. Dette er boken som tar for seg alt om hvordan dette gjøres, fra A til Å. Les mer

398,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Det å bruke sosiale medier til å få økt oppmerksomhet, merkekjennskap og salg er noe de fleste vet er mulig, men kun et fåtall vet hvordan dette best kan oppnås. Dette er boken som tar for seg alt om hvordan dette gjøres, fra A til Å. Det handler ikke om å være yngst, mest teknisk eller den aller mest trendy. Det som er viktig, er at du jobber målrettet og strategisk med dine sosiale kanaler, at du vet hva du ønsker å oppnå med innholdet du deler - og at du har et langsiktig perspektiv.

Denne boken gir deg konkrete, strategiske og praktiske tips, slik at du kan øke din egen forståelse og kompetanse, og ikke minst bli inspirert til å jobbe enda mer verdiskapende med dine kanaler - på en måte som er gjennomførbar i hverdagen din.

Du får også oppgaver, arbeidsverktøy, nedlastbart strategiverktøy og noen forklarende videoer underveis i boken. Om du jobber med oppgavene og fyller ut i strategiverktøyet underveis eller i etterkant av å ha lest boken, har du sikret deg en fiks ferdig sosial medie strategi på 1-2-3!

Boken er relevant for alle virksomheter, uansett størrelse på budsjett, virksomhetsform eller antall ansatte.

Boken er for deg som er leder/styreleder, som skal vurdere hvor mye ressurser og tid sosiale medier skal få i din virksomhet. Boken er også for deg som jobber praktisk og konkret med sosiale medier, og som trenger bevisstgjøring rundt hvilket innhold du bør publisere, i hvilken kanal og til hvilken tid. Den er også relevant for deg som har lyst til å jobbe med sosiale medier en gang i fremtiden, kanskje du er student i dag? Målet med boken er at den skal være nyttig uansett om du har jobbet strategisk med sosiale medier lenge og har mye erfaring, eller om du går i gang med det akkurat nå.

Det er nemlig ikke så vanskelig med sosiale medier som mange skal ha det til!

Detaljer

Forlag
Hegnar media
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
226
ISBN
9788271464202
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Hvordan oppnå suksess i sosiale medier
Format
22 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hvordan oppnå suksess i sosiale medier:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv