Åndelighet - mening og tro

utfordringer i profesjonell praksis

Åndelighet - Mening og tro gir inspirasjon, åpner opp for samtaler både i fagfeltene og mellom fagperson og klient, øker bevissthet og refleksjon og er med på å bygge opp kunnskapstilfanget for åndelige perspektiver i profesjonell praksis. Les mer

619,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Åndelighet - Mening og tro gir inspirasjon, åpner opp for samtaler både i fagfeltene og mellom fagperson og klient, øker bevissthet og refleksjon og er med på å bygge opp kunnskapstilfanget for åndelige perspektiver i profesjonell praksis.
I altfor lang tid har de helse- og sosialfaglige profesjonsyrkene sett på livssyn som et privat anliggende, som dermed ikke har blitt berørt i profesjonell praksis. Nå er imidlertid tiden moden for å sette det åndelige perspektivet på den faglige dagsordenen.

Vi vet at mange mennesker henter styrke i sitt livssyn eller sin religiøse tro når ulike hendelser gjør livet vanskelig. Dersom den profesjonelle overser eller bagatelliserer denne siden av livet når det er viktig for klienten, blir ikke hele mennesket ivaretatt. Ved å utelukke det åndelige (tro og livssyn) vil klienten fratas muligheten til selv å bestemme over eget liv, og til å medvirke til et liv etter sitt eget ønske.

Les anmeldelse av Åndelighet - Mening og tro i Tidsskrift for Den norske legeforening her

Innholdsfortegnelse:

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
245
ISBN
9788205423909
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Åndelighet - mening og tro
Format
24 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Åndelighet - mening og tro:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Tyranni

Hanne Nabintu Herland
Innbundet 
227,- 249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv