Meny
 
Etniske minoritetsfamilier og sosialt arbeid - 
      Marianne Skytte
    
      Mette-Cathrine Jahr

Etniske minoritetsfamilier og sosialt arbeid

; Mette-Cathrine Jahr (Oversetter)

Mange sosialarbeidere synes det er vanskelig å arbeide med barnefamilier som har en annen etnisk bakgrunn enn sin egen. Når minoritetsfamiliers hverdagsliv er vesensforskjellig fra majoritetsbefolkningens tenkning kan det være en utfordring for sosialarbeideren å vurdere og å handle til fordel for barnet. Les mer
Vår pris
499,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 499,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Mange sosialarbeidere synes det er vanskelig å arbeide med barnefamilier som har en annen etnisk bakgrunn enn sin egen. Når minoritetsfamiliers hverdagsliv er vesensforskjellig fra majoritetsbefolkningens tenkning kan det være en utfordring for sosialarbeideren å vurdere og å handle til fordel for barnet.
Bestill vurderingseksemplar

I første del presenterer Skytte teorier og kunnskapselementer som hun mener må til for å høyne og utvikle kvaliteten på sosialt arbeid med etniske minoritetsfamilier. I andre del konkretiseres teoriene ved hjelp av journalmateriale fra to barnevernsaker. En analyse av disse sakene danner grunnlag for gjennomgang og diskusjon av hjelpetiltak for etniske minoritetsfamilier. Boken er tilpasset norske forhold ved at materialet om innvandrere og deres etterkommeres sosiale situasjon i Norge også er behandlet.

"Skyttes bok er skrevet for alle som er engasjerte i arbeid med etniske minoritetsfamilier. Den er et prakteksemplar; et viktig og sjeldent dokument til hjelp i dette arbeidet." Les hele anmeldelsen på Forebygging.no.

Se innholdsfortegnelsen:

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 307
ISBN: 9788205500952
Utgave: 3. utg.
Orig.tittel: Etniske minoritetsfamilier og socialt arbejde
Format: 24 x 17 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger