Håndbok for bedriftshelsetjenesten

del 2 : kjemiske arbeidsmiljøfaktorer

Kjemiske helsefaktorer

Håndbok for bedriftshelsetjenesten består av i alt tre bind. Dette er bind 2, som omhandler kjemiske arbeidsmiljøfaktorer. I tillegg til å gi en systematisk oversikt og omtale av svært mange kjemiske stoffer, gir boken generell informasjon om kartlegging og tiltak i forbindelse med disse. Les mer

599,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Kjemiske helsefaktorer

Håndbok for bedriftshelsetjenesten består av i alt tre bind. Dette er bind 2, som omhandler kjemiske arbeidsmiljøfaktorer. I tillegg til å gi en systematisk oversikt og omtale av svært mange kjemiske stoffer, gir boken generell informasjon om kartlegging og tiltak i forbindelse med disse. Boken er praktisk vinklet, og måle.metodikk og helseundersøkelser gjennomgås. Håndboken retter seg først og fremst mot bedriftshelsepersonell, men er også et hendig oppslagsverk og en viktig kilde til kunnskap for alle andre som arbeider med helse-, miljø- og sikkerhetsspørsmål (HMS).

Håndbok for bedriftshelsetjenesten består av i alt tre bind:

Bind 1 omhandler fysiske arbeidsmiljøfaktorer og arbeidsulykker. Tema er støy, vibrasjoner, stråling og felt, belysning, trykk, inneklima, infek.tiøse agens og allergier, i tillegg til en generell beskrivelse av bedriftshelsetjenesten.

Bind 2 omhandler kjemiske arbeidsmiljøfaktorer. I tillegg til å gi en systematisk oversikt og omtale av svært mange kjemiske stoffer, gir boken generell informasjon om kartlegging og tiltak i forbindelse med disse. Boken er praktisk vinklet, og måle.metodikk og helseundersøkelser gjennomgås.

Bind 3 omhandler faktorer i arbeidslivet som har innvirkning på både kropp og sjel; dette gjelder både psykososiale og ergonomiske forhold. Boken gir bl.a. informasjon om forskjellige definisjoner av disse faktorene, informasjon om organisering av arbeid, utbrenthet, reiser i arbeidet, skiftarbeid, kriser, konflikter, stress, sykefravær, aktiv sykemelding, hjemme.kontor og rusmiddelproblematikk. Kartlegging av de forskjellige forhold og tiltak som kan være av verdi for å forebygge og følge opp slike saker, blir også beskrevet.

Håndbok for bedriftshelsetjenesten retter seg først og fremst mot bedriftshelsepersonell, men er også et hendig oppslagsverk og en viktig kilde til kunnskap for alle andre som arbeider med helse-, miljø- og sikkerhetsspørsmål (HMS).

Detaljer

Forlag
Arbeidsmiljøforl.
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
774
ISBN
9788273051011
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2003
Originaltittel
Håndbok for bedriftshelsetjenesten
Format
24 x 17 cm
Serie
Håndbok for bedriftshelsetjenesten. Bd. 1-3. Bindene selges også enkeltvis 2

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Håndbok for bedriftshelsetjenesten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kjemi

Alexander H. Sandtorv
Paperback 
319,-
 

Biler

Lisa Marsoli
Innbundet 
91,- 100,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv