Veileder i trygdemedisin

Trygdemedisin dreier seg om forholdet mellom medisinsk praksis og trygd. Leger og annet helsepersonell er viktige premissleverandører for en rekke trygdeytelser og har derfor behov for å ha oppdatert oversikt over det relevante regelverket. Les mer

399,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Trygdemedisin dreier seg om forholdet mellom medisinsk praksis og trygd. Leger og annet helsepersonell er viktige premissleverandører for en rekke trygdeytelser og har derfor behov for å ha oppdatert oversikt over det relevante regelverket.

Veileder i trygdemedisin tar for seg de viktigste reglene for trygdeytelser i relasjon til behandleres virksomhet og ansvarsområde. Sosiale tjenester, pensjonsordninger og forsikring beskrives også. Legens rolle som sakkyndig og de krav som stilles til legeerklæringer og spesialisterklæringer, blir grundig omtalt.

Boken henvender seg til studenter, praktiserende leger og andre behandlere. Veileder i trygdemedisin oppdateres regelmessig og foreligger nå i grundig revidert 10. utgave.

En av forfatterne Liv Grimstvedt Kvalvik vant Utdanningsprisen for undervisning i trygdemedisin ved Universitetet i Bergen.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
147
ISBN
9788205531130
Utgave
10. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Veileder i trygdemedisin
Format
24 x 16 cm
Serie
Gyldendals medisinske håndbøker

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Veileder i trygdemedisin:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv