Min side Kundeservice Bli medlem

Individuell plan

samspill og unoter

Individuell plan er en rettighet for personer som har behov for langvarige og koordinerte tjenester.
Denne ordningen ble innført i 2001. Helt konkret består ordningen av et skriftlig plandokument og tildeling av en koordinator. Les mer

469,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Individuell plan er en rettighet for personer som har behov for langvarige og koordinerte tjenester.
Denne ordningen ble innført i 2001. Helt konkret består ordningen av et skriftlig plandokument og tildeling av en koordinator. Det har vært knyttet store politiske forventninger til ordningen. Forskningen tyder imidlertid på at individuell plan ikke er blitt den suksessen som politikerne håpet på.
Hvordan praktiseres og erfares egentlig ordningen med individuell plan i kommunene? Forfatterne har gjennomført en kvalitativ studie, basert på intervjuer med brukere og tjenesteytere. Hvilke erfaringer har disse med ordningen, og hvilke vanskeligheter opplever de ved praktiseringen av den?
Ordningen med individuell plan er kanskje genial i sin enkelhet og et ypperlig virkemiddel når den fungerer etter intensjonene, men den fungerer ikke av seg selv, hevder forfatterne. Den krever større innsats enn det politikerne opprinnelig så for seg, og en tydeligere ledelse enn ordningen har hatt i mange kommuner. Boka gir innsikt i bakgrunnen for ordningen og hva den går ut på, men først og fremst formidler boka erfaringer med individuell plan og peker på dilemmaer og mulige forbedringer.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
183
ISBN
9788205481701
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Individuell plan
Format
22 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Individuell plan:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Forbilde

Sophie Elise Isachsen
Innbundet 
345,- 379,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv