Gunnar Garbo - en fredens mann i strid

en biografi

Gunnar Garbo (1924-2016) fikk et langt og rikt liv som journalist, redaktør, partileder, stortingspolitiker, FB-tjenestemann, samfunnsdebattant, sakprosaforfatter og diplomat. Han hadde mange karrierer og bidro også til ulike prosjekter. Les mer

398,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Gunnar Garbo (1924-2016) fikk et langt og rikt liv som journalist, redaktør, partileder, stortingspolitiker, FB-tjenestemann, samfunnsdebattant, sakprosaforfatter og diplomat. Han hadde mange karrierer og bidro også til ulike prosjekter. På 1970-tallet var han kjent som leder av partiet Venstre. Han var en markant skikkelse i offentligheten hele sitt voksne liv.
Han var også familiefar med fire ekteskap, barn, barnebarn og oldebarn. Han hadde ingen formell utdanning ut over artium, men hadde likevel en analytisk og ofte akademisk tilnærming til politikk. Det finnes solide fotavtrykk etter ham i den offentlige debatten fra alle disse områdene.
Gunnar Garbos syn på betydningen av demokrati, fred og nedrustning, menneskerettigheter, velferdsstaten og arbeidet for en mer rettferdig verdensorden preget hans politiske valg og prioriteringer.

Detaljer

Forlag
Svein Sandnes bokforlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
459
ISBN
9788293903628
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Gunnar Garbo - en fredens mann i strid
Format
21 x 14 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gunnar Garbo - en fredens mann i strid:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Liv

Jakob Brodersen
Innbundet 
249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv