Meny
 

Sosialdemokrati i en skjebnetid

«Dette er en kraftanstrengelse av en bok, 430 sider tettpakket med politisk historie, fakta og samfunnsanalyse. Det er utenriksdekning i stive permer, solid, grundig og engasjerende.»

, BOK365 Terningkast 5
Hva skjedde med sosialdemokratiet? Bevegelsen som formet Vest-Europa i etterkrigstiden, har i dag eksistensielle problemer. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Hva skjedde med sosialdemokratiet? Bevegelsen som formet Vest-Europa i etterkrigstiden, har i dag eksistensielle problemer. 

I Frankrike er Sosialistpartiet i oppløsning. I Tyskland er SPD historisk svake. I Italia tapte Partito Democratico statsministerposten til en koalisjon av populister. Og i Norge tapte Arbeiderpartiet høsten 2017 valget alle trodde partiet skulle vinne.

I Sosialdemokrati i en skjebnetid utforsker Halvor Finess Tretvoll hva som ligger bak denne oppsiktsvekkende utviklingen i europeisk politikk: En samtidig sosialdemokratisk kollaps i en lang rekke land. Hvor alvorlig er sosialdemokratiets krise, hva skyldes den og hva kan gjøres? Forfatteren har reist gjennom Vest-Europa på jakt etter svar. Resultatet er en dyptloddende skildring av en utvikling som er minst like avgjørende som fremveksten av høyrepopulisme - og minst like viktig for fremtiden for demokratiet på kontinentet. 

 

Fakta