Sjenerte elever

Denne boken handler om hvordan lærere kan støtte sjenerte elever i å mestre skolehverdagen bedre. Ved hjelp av små fortellinger, teori og praktiske tips forklarer forfatteren hva sjenanse er, hvordan sjenanse kan oppleves for eleven og hva en lærer bør vite om denne utfordringen. Les mer

189,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Denne boken handler om hvordan lærere kan støtte sjenerte elever i å mestre skolehverdagen bedre. Ved hjelp av små fortellinger, teori og praktiske tips forklarer forfatteren hva sjenanse er, hvordan sjenanse kan oppleves for eleven og hva en lærer bør vite om denne utfordringen.

Litt sjenanse kan man leve godt med, og boken viser til både positive og negative sider ved sjenanse. Det er når sjenansen blir omfattende, at den kan få negativ innflytelse på faglig og sosial utvikling og hindre eleven i å få utnyttet sitt potensial. Det er ikke alltid eleven trenger så mye hjelp til å komme videre, men en lærer som ser problemet og tar tak i det når det trengs, er gull verdt.

Kirsten Flaten arbeider som dosent i spesialpedagogikk ved Høgskulen på Vestlandet. Hun har også lang erfaring fra hjelpeapparatet og har arbeidet mye med sjenerte elever i skole og barnehage. Hun har skrevet flere bøker og artikler om temaet sjenanse. Flaten bor i generasjonsbolig med barn og barnebarn og er sådan tett på barn i mange aldre.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
81
ISBN
9788202730802
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Sjenerte elever
Format
20 x 13 cm
Serie
Skoleserien

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sjenerte elever:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv