Lagerrydding: Opptil 70% rabatt på bøker!
Min side Kundeservice Bli medlem

Hva er fellesskap

Følelsen av fellesskap er noe vi alle har opplevd og opplever på ulike områder og faser i livet ¿ uten kanskje å tenke så mye over det. Men hva er egentlig fellesskap?
I denne boken reflekterer Aksel Tjora over fenomenet fellesskap med utgangspunkt i begreper som samhold, integrasjon, interaksjon, identifikasjon, kommunikasjon, arbeid og fysisk nærvær. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Følelsen av fellesskap er noe vi alle har opplevd og opplever på ulike områder og faser i livet ¿ uten kanskje å tenke så mye over det. Men hva er egentlig fellesskap?
I denne boken reflekterer Aksel Tjora over fenomenet fellesskap med utgangspunkt i begreper som samhold, integrasjon, interaksjon, identifikasjon, kommunikasjon, arbeid og fysisk nærvær. Han har sosiologiske briller på, og studerer felleskap på ulike arenaer som arbeidsplasser, nærmiljøer, kafeer, festivaler, sosiale medier og nasjoner.

Tjora tar opp aktuelle spørsmål knyttet til integrering og utenforskap, og fellesskapene løftes fram både som potensielt konstruktive og destruktive.

Boken avsluttes med et kritisk blikk på samfunnsutviklingen, hvor Tjora konkluderer med at en mer nyansert forståelse av fellesskap kan bidra til å skape bedre samfunn for flere.
«hva er FELLESSKAP» egner seg som pensumlitteratur for et mangfold av fag: sosiologi, sosialantropologi, lærerutdanningen, byplanlegging og arkitektur, geografi og sosialfagene.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788215031200
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Serie
Hva er

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hva er fellesskap:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv