Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Veien til interkulturell kompetanse

Veien til interkulturell kompetanse er beregnet på alle som ønsker å kommunisere bedre, enten det er i arbeidslivet, i utdanningssammenheng eller privat. lnterkulturell kompetanse er nyttig nesten uansett hvem man kommuniserer med. Les mer

439,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Veien til interkulturell kompetanse er beregnet på alle som ønsker å kommunisere bedre, enten det er i arbeidslivet, i utdanningssammenheng eller privat. lnterkulturell kompetanse er nyttig nesten uansett hvem man kommuniserer med. Det er viktig å erkjenne at uavhengig av nasjonal bakgrunn og etnisk tilhørighet kan forskjeller i tankesett og kommunikasjonsstiler føre til misforståelser.
Med utgangspunkt i fagfeltet interkulturell kommunikasjon viser forfatterne ved hjelp av eksempler, anekdoter og teori hvordan forskjellige faktorer kan påvirke kommunikasjonen mellom mennesker som tenker eller kommuniserer forskjellig. Boka gir med dette et godt grunnlag for å reflektere over kommunikasjon generelt og å videreutvikle egen interkulturell kompetanse.
Magne Dypedahl og Henrik Bøhn er forskere og forelesere i interkulturell kommunikasjon og engelsk ved Høgskolen i Sørøst-Norge. De har lang pedagogisk erfaring og er mye brukt som foredragsholdere om interkulturell kompetanse for en rekke forskjellige yrkesgrupper.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
175
ISBN
9788245022575
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
22 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Veien til interkulturell kompetanse:

Max Weber
Ny!

Max Weber

Pål Veiden
Nedlastbar lydbok 
262,- 299,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

2070

Bjørn H. Samset
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv