Min side Kundeservice Bli medlem

Ond sirkel

Hector Cross er ingen helt, bare en vanlig mann. Men når en mann som Hector Cross mister alt han har, kan hans raseri være brutalt for enhver som står i veien for ham.

Hector Cross har giftet seg med sin elskede Hazel Bannock og lagt sin tidligere risikofylte militære karriere bak seg. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Hector Cross er ingen helt, bare en vanlig mann. Men når en mann som Hector Cross mister alt han har, kan hans raseri være brutalt for enhver som står i veien for ham.

Hector Cross har giftet seg med sin elskede Hazel Bannock og lagt sin tidligere risikofylte militære karriere bak seg. Men en tragedie snur opp ned på livet hans og han mistenker at en gammel fiende står bak. Hector og Hazel har fått et barn, en liten datter han vil gjøre alt i sin makt for å beskytte. Samtidig har han en ukuelig tørst etter hevn og rettferdighet. Det er på tide å samle teamet fra Cross Bow Security. Det er på tide å dra tilbake til fiendens land. Det er på tide å bekjempe Dyret en gang for alle. Terroristgruppen Hector trodde han hadde beseiret, synes å ha hevet sin giftige hale som en skorpion. Men etter kort tid innser Hector at fiende kan ha mange ansikter. Ansikter som også kan være skjult i mørke familiehemmeligheter. Det er på tide å konfronterer fortiden, uavhengig av hvor blodtørstig den er og hvilke konsekvenser det får.

Jakten er i gang.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
447
ISBN
9788202419998
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Vicious circle
Format
21 x 14 cm
Serie
Hector Cross 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ond sirkel:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Memoria

David Lagercrantz
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv