Det nære språket

språkmiljø for mennesker med multifunksjonshemming

Kommunikasjon med mennesker som har omfattende funksjonshemminger handler om å skape et språkmiljø med plass til det nære språket mellom mennesker med omfattende kognitive og fysiske funksjonshemminger og den nære voksne. Les mer

399,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Kommunikasjon med mennesker som har omfattende funksjonshemminger handler om å skape et språkmiljø med plass til det nære språket mellom mennesker med omfattende kognitive og fysiske funksjonshemminger og den nære voksne.
Forfatteren knytter sine konkrete erfaringer fra arbeidet ved Torshov kompetansesenter til fenomenologisk forståelse, nyere utviklingspsykologisk forskning og teoriutvikling. Hun viser hvordan de daglige handlingene, med konkrete forhandlinger i nær kontakt, er utgangspunkt for å samskape en virkelighet.

Boken henvender seg spesielt til vernepleiere, spesialpedagoger og studenter innenfor disse utdanningene, og den er viktig for alle som har ansvar for mennesker med omfattende funksjonshemminger.

Turid Horgen er cand.paed.spes., spesialist i pedagogisk-psykologisk rådgiving og seniorrådgiver ved Torshov Kompetansesenter.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
171
ISBN
9788215009209
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Originaltittel
Det nære språket
Format
15 x 22 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det nære språket:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv