Min side Kundeservice Bli medlem

Relasjonsvansker blant barn og unge

I Relasjonsvansker blant barn og unge gir forfatteren en oversikt over sentrale faktorer som kan innvirke på barn og unges naturlige relasjoner med hverandre.

Det kan være flere grunner til at et barn har problemer med å inngå i naturlige relasjoner med andre. Les mer

439,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

I Relasjonsvansker blant barn og unge gir forfatteren en oversikt over sentrale faktorer som kan innvirke på barn og unges naturlige relasjoner med hverandre.

Det kan være flere grunner til at et barn har problemer med å inngå i naturlige relasjoner med andre. En grov todeling av årsaker til relasjonsvansker kan grupperes i sosialt betingede vansker og emosjonelt betingede vansker. Enten den unge reagerer med sinne eller aggresjon (sosiale eller utagerende vansker) eller angst eller depresjon (emosjonelle eller innagerende vansker), så blir resultatet at den unge får problemer med å inngå i naturlige relasjoner med andre.

Boka har følgende temaer:

atferdsforstyrrelser hyperkinetiske forstyrrelser (ADHD) tics og Tourettes syndrom autismespekterforstyrrelser rusmiddelbruk kognitiv svikt (utviklingshemning) angstlidelser depresjon spiseforstyrrelser

Relasjonsvansker blant barn og unge henvender seg til lærerstudenter og lærere. Den er også aktuell for profesjonsutdanninger i pedagogikk, spesialpedagogikk samt sosial- og helsefag.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
208
ISBN
9788202612641
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Relasjonsvansker blant barn og unge:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv