Min side Kundeservice Bli medlem

Sårbare skolebarn

trivsel og helse for barn med psykososiale utfordringer

Barn kan føle seg sårbare i perioder av livet og vil i noen tilfeller ha behov for ekstra støtte og omsorg. Denne boken ser nærmere på ulike situasjoner der barn blir sårbare og presenterer eksempler på dokumenterte hjelpetiltak. Les mer

479,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Barn kan føle seg sårbare i perioder av livet og vil i noen tilfeller ha behov for ekstra støtte og omsorg. Denne boken ser nærmere på ulike situasjoner der barn blir sårbare og presenterer eksempler på dokumenterte hjelpetiltak.
Sårbare barn er ikke en ensartet gruppe. Problemstillingene varierer fra hvert enkelt barn og kan ofte være sammensatte. I boken rettes oppmerksomheten spesielt mot barn som er stille, blir utsatt for mobbing eller har en kronisk sykdom. Forfatterne ser videre på hvordan skilsmisse, sorg eller rus- og psykiske problemer i familien kan føre til at barn blir mer sensible. Forfatterne beskriver situasjoner og viser med eksempler hvordan vi kan bruke ulike tiltak for å hjelpe sårbare barn.
Sårbare skolebarn er skrevet av erfarne helsesøstre, psykologer, sykepleiere og lærere som alle er eksperter innenfor sine områder. Hensikten med boken er å presentere ulike verktøy som kan gi disse barna en bedre skolehverdag.
Målgruppen er alle som har faglig interesse for skolebarns psykiske helse.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
266
ISBN
9788245019360
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Sårbare skolebarn
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sårbare skolebarn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv