Tilpasset opplæring

I denne boken klargjør forfatterne betydningen av begrepet og prinsippet tilpasset opplæring. I tillegg gir boken et bidrag til hvordan ansvaret for tilpasset opplæring kan forstås, og hvordan begrepet er erfart i en praktisk sammenheng. Les mer

369,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

I denne boken klargjør forfatterne betydningen av begrepet og prinsippet tilpasset opplæring. I tillegg gir boken et bidrag til hvordan ansvaret for tilpasset opplæring kan forstås, og hvordan begrepet er erfart i en praktisk sammenheng.

Fem ulike perspektiver ved tilpasset opplæring drøftes gjennom følgende spørsmål:

Hvordan kan prinsippet tilpasset opplæring forstås og tas i bruk i skolen? Hvordan kan profesjonsfellesskapet arbeide for å fremme en tilpasset opplæring? Hvordan erfarer elever med stort læringspotensial at opplæringen er tilpasset? Hvordan fremme en tilpasset opplæring for flerspråklige elever? Hvordan lede en tilpasset leseopplæring?
Boken er aktuell for studenter innenfor pedagogiske og spesialpedagogiske studieretninger. Den er også aktuell for forskere med interesse for spørsmål knyttet til skolemiljø og for lærere og lærerutdannere som arbeider med å utvikle gode og inkluderende skolemiljøer.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål Nynorsk
Sider
151
ISBN
9788202665869
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Tilpasset opplæring
Format
21 x 15 cm
Serie
Inkluderende skolemiljø

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tilpasset opplæring:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Steffen

Anders Mølster Galaasen
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv