Min side Kundeservice Bli medlem

Når sunn mat gjør deg syk

om histaminintoleranse og hva du kan spise for å få det bedre

Har du opplevd å bli dårlig av mat som oppfattes som sunn og næringsrik? Har du plager, men legen sier du er frisk? Da kan det hende du har histaminintoleranse.

Dette er en bok for deg som trenger hjelp til å forstå hvorfor du får vondt i kroppen, ubehag og plager av vanlig mat, når ingenting slår ut på tester. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Har du opplevd å bli dårlig av mat som oppfattes som sunn og næringsrik? Har du plager, men legen sier du er frisk? Da kan det hende du har histaminintoleranse.

Dette er en bok for deg som trenger hjelp til å forstå hvorfor du får vondt i kroppen, ubehag og plager av vanlig mat, når ingenting slår ut på tester. Mange blir nemlig aldri diagnostisert, grunnet manglende kunnskap og diagnoseverktøy blant leger.

Kanskje har du levd i årevis med plager knyttet til hva du spiser, uten at du får svar på hva som feiler deg. Du sliter med allergier, hodepine, søvnproblemer og lite energi, og strever med å få klarhet i hva som er årsaken.

Maten du spiser og stress påvirker histaminintoleranse, men tilpasset kosthold og stressmestring kan gi deg en helt annen hverdag.

Denne boken forteller hva histaminintoleranse er, hvordan du finner ut om du har det, og hva du kan gjøre for å få det bedre.

SOFIE HEXEBERG er lege, dr.med. og kostholdsekspert. Hun har arbeidet ved ulike indremedisinske avdelinger, i bedrifthelsetjenesten og som overlege ved Statens legemiddelverk. Sofie har brukt mat som medisin i møte med sine pasienter siden 2006 og har utgitt en rekke bøker om lavkarbomat og helse, som har solgt i over 155 000 eksemplarer.

LIAN KIRKSÆTHER er coach, helsecoach, motivator, forfatter og foredragsholder i inn- og utland. Hun er en av pionerene på høysensitivitet i Norge, og er med som spesialist i Pro Motion sensitive career management, et europeisk samarbeidsprosjekt. Lian setter fokus på motivasjon, tankens kraft, helse og karriere.

Detaljer

Forlag
Frisk
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
187
ISBN
9788284371306
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Når sunn mat gjør deg syk
Format
22 x 17 cm
Nr
8221901

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Når sunn mat gjør deg syk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kitty
-25 %

Kitty

Amanda Prowse
Paperback 
149,- 199,-
 

Vennemat

Ida Marie Aamot Storbakken
Innbundet 
363,- 399,-
 
Anna
-25 %

Anna

Amanda Prowse
Paperback 
172,- 229,-
 

Hageboka

André Strömqvist
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv