Glutenfritt kjøkken
Å legge om til glutenfritt kan virke slitsomt, men det finnes et utall retter som oppfyller kravet, og noen av dem spiser du allerede! Denne boka gir deg enda flere - og viser hvordan du får mest mulig ut av alle de glutenfrie ingrediensene som er kommet på markedet. Les mer
90,-
99,- Spar: 9,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Logg inn for å se din bonus
Å legge om til glutenfritt kan virke slitsomt, men det finnes et utall retter som oppfyller kravet, og noen av dem spiser du allerede! Denne boka gir deg enda flere - og viser hvordan du får mest mulig ut av alle de glutenfrie ingrediensene som er kommet på markedet. Lær deg å lage frokostbrød med havre og blåbær, og prøv en deilig gresskar- og kastanje-risotto med en kremet quinoa-dessert med kokos og mango til dessert. Underveis får du smarte tips, nyttige råd og næringsinnhold for hver eneste rett.
Detaljer
- Forlag
- Spektrum
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 128
- ISBN
- 9788231611486
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2017
- Originaltittel
- Gluten-free kitchen
- Format
- 26 x 21 cm
- Serie
-
Love food