Meny
 

Supermat

lett og lettvint for deg som vil holde deg frisk og leve lenger

; Kjell Ove Storvik (Illustratør)

Supermat, også kalt Superfoods, er blitt en kjempetrend verden over og ikke minst i USA. Tanken bak er at du blir hva du spiser, og du skal slippe å tenke på dietter og kaloritelling. Det er kun 20 ingredienser som går igjen og som du må huske, ellers er dietten basert på sunn fornuft. Les mer
Vår pris
262,-
Spar
37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 262,-
Spar: 37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Supermat, også kalt superfoods, er blitt en trend verden over. Tanken bak er at du blir hva du spiser, og du slipper å tenke på dietter og kaloritelling.

20 ingredienser
Journalist Elisabeth S. Lingjærde har satt opp en liste over 20 råvarer som utgjør supermat. Dette er råvarer med svært høyt innhold av aktive helsefremmende stoffer. Lingjærde baserer seg på forskningsresultater fra ernæringsfysiologer og leger verden over. Blant de 20 basisråvarene er: fisk, kakao, rødvin, hvitløk og kalkun.

Supermat regulerer appetitten og har positiv innvirkning på hud, hår og fordøyelse. Den ser også ut til å motvirke hjerte- og karsykdommer og en rekke krefttyper. Dette skyldes det høye innholdet av det ernæringsvitenskapen kaller mikronæringsstoffer.

Dette er helsebringende slankekost som virker!

  • Lettlest
  • Innbydende oppskrifter
  • Baserer seg på sunn fornuft, ikke dietter og kaloritelling
  • Bruk friske råvarer og kroppen blir frisk
  • Enkel og positiv mat: ingen forbud, bare gode råd

 

Fakta