Min side Kundeservice Bli medlem

Takk for maten!

boka som tarmen din har ventet på

Tror du at å spise sunt er tørt og kjedelig? Her er en bok med oppskrifter på mer enn 50 spennende og utsøkte retter som samtidig gir deg bedre tarmhelse. Og alle oppskriftene inneholder en begrunnelse for hvorfor akkurat den maten gleder tarmbakteriene og fordøyelsen for øvrig. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Tror du at å spise sunt er tørt og kjedelig? Her er en bok med oppskrifter på mer enn 50 spennende og utsøkte retter som samtidig gir deg bedre tarmhelse. Og alle oppskriftene inneholder en begrunnelse for hvorfor akkurat den maten gleder tarmbakteriene og fordøyelsen for øvrig.
Eva Fjeldstad kombinerer kunnskap om mat som har gått tapt i moderne tid, med nyere kunnskap om hva som er godt for helsa vår. Resultatet er en informativ, nyttig og anvendelig kokebok, som vil bli yndlingen på kjøkkenet.
Boka har også et kapittel om tarmbakterienes sentrale rolle for helse og velvære og om hvordan du kan bygge opp og endre mikrobesammensetningen i tarmen din, samt et kapittel som tar for seg årsaker til ulike fordøyelsesproblemer. Boka forklarer hvorfor du blir bedre av eksempelvis å spise mat med lite FODMAP om du har irritabel tarm, og den gir deg konkrete forslag til hvordan du kan bedre problemene og utvide matvare utvalget. Boka tar også for seg viktige temaer som påvirker fordøyelsen, som stress og mosjon, og den inneholder et kapittel som analyserer årsakene til hvorfor stadig flere sliter med overvekt og fedme.
«Takk for maten!» presenterer en spennende analyse av sammenhengen mellom mikrobene i tarmen og mikrobene i jorda, og den viser hvordan mennesket inngår som en uløselig del av den helheten vi lever i. Det er mat som er hovedtemaet, og forfatteren understreker og begrunner viktigheten av å ta vare på den matkulturen og matproduksjonen som er utviklet gjennom tusenvis av år, og la nye teknikker og produksjonsmåter tilpasses hva som er godt for mennesket i framtiden.
«Takk for maten!» er oppfølgeren til «Takk for maten?» som kom for litt over to år siden, og som analyserer hvorfor og hvordan «butikkmaten» gjør deg syk. Boka er lettlest, underholdende og full av nyttig kunnskap.

Detaljer

Forlag
Kolofon
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
383
ISBN
9788230016954
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
25 x 18 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Takk for maten!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Hjernen
Ny!

Hjernen

Sarah Roxana Herlofsen
Innbundet 
189,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv