– Bra bok med mange oppskrifter som ser gode ut!
Uten gluten
velkommen inn i vårt glutenfrie univers
Med denne kokeboken i samlingen behøver du ikke lenger tråle nettet eller tradisjonelle kokebøker etter de naturlig glutenfrie godbitene. Anja Skjævestad og Birgit Kolboe har gjort jobben for deg.
Anja er kokk og har lang erfaring fra noen av Oslos aller beste restauranter.
Les mer
409,-
449,- Spar: 40,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Logg inn for å se din bonus
Med denne kokeboken i samlingen behøver du ikke lenger tråle nettet eller tradisjonelle kokebøker etter de naturlig glutenfrie godbitene. Anja Skjævestad og Birgit Kolboe har gjort jobben for deg.
Anja er kokk og har lang erfaring fra noen av Oslos aller beste restauranter. I 2011 ble hun diagnostisert med cøliaki. Birgit er journalist, ivrig hobbykokk og har jobbet i restaurantbransjen siden midten av åttitallet. De to har latt seg inspirere av kjøkken der glutenholdige kornslag kun spiller en birolle og funnet frem til europeiske tradisjonsretter som aldri har inneholdt hvete eller som smaker minst like godt uten.
Kort sagt: ekte mat
Anja er kokk og har lang erfaring fra noen av Oslos aller beste restauranter. I 2011 ble hun diagnostisert med cøliaki. Birgit er journalist, ivrig hobbykokk og har jobbet i restaurantbransjen siden midten av åttitallet. De to har latt seg inspirere av kjøkken der glutenholdige kornslag kun spiller en birolle og funnet frem til europeiske tradisjonsretter som aldri har inneholdt hvete eller som smaker minst like godt uten.
Kort sagt: ekte mat
Detaljer
- Forlag
- Frisk forlag
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 319
- ISBN
- 9788293428053
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2016
- Format
- 27 x 22 cm
Medlemmers vurdering
Skriv en vurdering
F