Meny
En uvanlig spion - Øystein Bogen

En uvanlig spion

Frode Berg, norsk etterretning og spøkelsene fra den kalde krigen

5. desember 2017 ble den pensjonerte norske grensevakten Frode Berg arrestert for spionasje i Moskva. TV 2-journalist Øystein Bogen har fulgt Russland tett i 20 år, han har møtt Frode Berg flere ganger og vært til stede på alle fengslingsmøtene. Her viser han det historiske og politiske omrisset bak saken. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Dramatisk og høyaktuelt om spionanklagede Frode Berg

5. desember 2017 ble den pensjonerte norske grensevakten Frode Berg arrestert for spionasje i Moskva. Like etter så vi bilder av en trist Frode Berg bak russisk gitter, uvante omgivelser for den godslige bestefaren og lederen for menighetsrådet i Sør-Varanger. Det var første gang en nordmann hadde fått en slik siktelse mot seg i Russland. Pinlig nok for Norge kunne mye tyde på at FSB har rett i sin sak. 

TV 2-journalist Øystein Bogen har fulgt Russland tett i 20 år. Han har møtt Frode Berg flere ganger og vært til stede på alle fengslingsmøtene. Her viser han det historiske og politiske omrisset bak saken, samtidig som han tegner et nærbilde av Frode Berg. Hva var det som drev Berg til å legge ut på et oppdrag som dette? Hvorfor valgte E-tjenesten å utsette ham for en slik vanvittig risiko? Hva har det offisielle Norge gjort for å løse floken, og vil Berg noen sinne kunne vende hjem? 

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kagge
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 247
ISBN: 9788248923220
Utgave: 1. utg.
Format: 23 x 16 cm
Nr: 8144605
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger