Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Himmelen er på or'ntli

en liten gutts forbløffende fortelling om sitt besøk i himmelen

Da ColtonBurpo overlevde sprukken blindtarm, var familien overlykkelig over miraklet. Det de ikke var forberedt på, var det som kom for dagen i månedene etterpå - en fortelling like vakker som den var uvanlig, om den lille guttens snarvisitt i Himmelen. Les mer

199,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Da ColtonBurpo overlevde sprukken blindtarm, var familien overlykkelig over miraklet. Det de ikke var forberedt på, var det som kom for dagen i månedene etterpå - en fortelling like vakker som den var uvanlig, om den lille guttens snarvisitt i Himmelen. Colton, som ennå ikke hadde fylt fire år, fortalte foreldrene at han var utenfor kroppen under operasjonen - og han skildret nøyaktig hva foreldrene holdt på med akkurat da i en annen del av sykehuset. Han snakket om besøket i Himmelen og gjenfortalte ting han hadde hørt av mennesker han hadde truffet der, personer han aldri hadde møtt her i livet og som fortalte ham om ting som skjedde til og med før han ble født. "Himmelen er på or'ntli" er Coltons fortelling, gjengitt av faren og gir oss et glimt av den verden som venter oss. En verden der "ingen er gamle og ingen bruker briller", ifølge Colton.

Medlemsvurdering:
Boka handler om en gutt som blir hardt skadd, besøker himmelen, og så "kommer tilbake". Må innrømme at noe av det som står i boka på en måte er vanskelig å tro på, samtidig så virker det så ekte og troverdige at en del av meg likevel må tro på det. Historiene er godt beskrevet og man får innblikk hendelsesforløpet fra flere vinkler. Denne boka kan absolutt anbefales for de som tror på en himmel, Gud, et liv etter dette... Kanskje klarer du ikke tro på alt, men hvem av oss eier egentlig sannheten om hva som skjer etter dette livet? Jeg håper denne guttens opplevelser virkelig er en del av den sannheten. For slik ønske jeg at det skal være.

Hege

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Hermon
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
185
ISBN
9788230209318
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Heven is for real
Format
21 x 13 cm

Medlemmers vurdering

F
Fiona – 27.10.2016

– En fin historie som kan være verdt å lese. Om man tror på alle detaljene som oppleves er ikke så viktig, for alle opplever vel døden forskjellig.. Essensen er som mange andre nær-døden opplevelser; slutter å frykte døden og lærer å leve i samme slengen, det er uansett et fint budskap, og foreldrene lærer mye av den lille sønnen deres. Fin historie!

H
Hege – 10.05.2016

– Boka handler om en gutt som blir hardt skadd, besøker himmelen, og så "kommer tilbake". Må innrømme at noe av det som står i boka på en måte er vanskelig å tro på, samtidig så virker det så ekte og troverdige at en del av meg likevel må tro på det. Historiene er godt beskrevet og man får innblikk hendelsesforløpet fra flere vinkler. Denne boka kan absolutt anbefales for de som tror på en himmel, Gud, et liv etter dette... Kanskje klarer du ikke tro på alt, men hvem av oss eier egentlig sannheten om hva som skjer etter dette livet? Jeg håper denne guttens opplevelser virkelig er en del av den sannheten. For slik ønske jeg at det skal være.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Himmelen er på or'ntli:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv