Hinds' Feet on High Places

An allegory dramatizing the yearning of God's children to be led to new heights of love, joy and victory. This work seeks to help the reader to develop an unbroken union with God by learning to accept His will in their lives. Les mer

189,-
Sendes innen 7 virkedager

Logg inn for å se din bonus

An allegory dramatizing the yearning of God's children to be led to new heights of love, joy and victory. This work seeks to help the reader to develop an unbroken union with God by learning to accept His will in their lives.

Medlemsvurdering:
Uttrykket er hentet fra Habakkuk 3.19 i Det Gamle Testamentet. Fortellingen ellers har utgangspunkt i Salomos Høysang. Jeg har lyst å anbefale denne boken fordi den er en fryd å lese, samtidig som den er en trøst for alle kristne som noen ganger føler at veien er smal. Fortellingen er en allegori. Det vil si at den handler om lille Veldigredd som bor i Ydmykelsens dal sammen med sine Fryktslektninger. Men en dag bestemmer hun seg for å bli med Hyrden opp i Høydene. Vi følger lille Veldigredd på hennes vandring oppover fjellene. Og det er ikke så lett som hun hadde trodd der nede i dalen. Hun møter stadig sine gamle slektninger Feiging, Stolthet, Frykt, men opplever at Hyrden kommer henne til hjelp med en gang hun roper på ham. For hver fristelse hun beseirer, lager hun et alter. Hun opplever at Hyrden ikke alltid leder henne dit hun tror. Denne fortellingen er et mesterverk, og en klassiker. Anbefales til alle som er opptatt av å vandre sammen med Hyrden opp til Høydene!

eva

Detaljer

Forlag
Kingsway Publications
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
ISBN
9780854769834
Utgivelsesår
2001

Medlemmers vurdering

e
eva – 26.04.2008

– Uttrykket er hentet fra Habakkuk 3.19 i Det Gamle Testamentet. Fortellingen ellers har utgangspunkt i Salomos Høysang. Jeg har lyst å anbefale denne boken fordi den er en fryd å lese, samtidig som den er en trøst for alle kristne som noen ganger føler at veien er smal. Fortellingen er en allegori. Det vil si at den handler om lille Veldigredd som bor i Ydmykelsens dal sammen med sine Fryktslektninger. Men en dag bestemmer hun seg for å bli med Hyrden opp i Høydene. Vi følger lille Veldigredd på hennes vandring oppover fjellene. Og det er ikke så lett som hun hadde trodd der nede i dalen. Hun møter stadig sine gamle slektninger Feiging, Stolthet, Frykt, men opplever at Hyrden kommer henne til hjelp med en gang hun roper på ham. For hver fristelse hun beseirer, lager hun et alter. Hun opplever at Hyrden ikke alltid leder henne dit hun tror. Denne fortellingen er et mesterverk, og en klassiker. Anbefales til alle som er opptatt av å vandre sammen med Hyrden opp til Høydene!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hinds' Feet on High Places:

Retief
Ny!

Retief

Keith Laumer
Innbundet 
334,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv