Jesusvekkelsen

hvordan Gud forvandlet en hel generasjon

Gud har alltid vært lidenskapelig opptatt av å forvandle de man minst forventet at skulle bli etterfølgere av Ham, til nettopp det. Prostituerte og ateister, tollere og bedragere, pompøse og fromme - det så ut til at Gud fant stor glede i å vise sin allmakt, styrke og barmhjertighet gjennom dem. Les mer

149,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Gud har alltid vært lidenskapelig opptatt av å forvandle de man minst forventet at skulle bli etterfølgere av Ham, til nettopp det. Prostituerte og ateister, tollere og bedragere, pompøse og fromme - det så ut til at Gud fant stor glede i å vise sin allmakt, styrke og barmhjertighet gjennom dem. På 1960- og 1970-tallet flommet det over av slike karakterer i USA - unge menn og kvinner som hadde forkastet foreldregenerasjonens tradisjonelle religion; de fulgte ikke konvensjonelle regler og passet ikke inn. Deres lengsel etter noe mer ble startskuddet for det tjuende århundrets største åndelige vekkelse.

Oppdag den bemerkelsesverdige sanne historien om Jesus-vekkelsen, en eksepsjonell tid preget av folkevekkelse, fornyelse og forsoning. Greg Laurie og Ellen Vaughn lar oss få del i spennende, personlige fortellinger fra en av de mest omveltende tidene i moderne historie. Samtidig trekker de viktige paralleller til vår egen tid, som også preges av åndelig apati og åpen fiendtlighet mot kristen tro. Forfatterne vekker et håp om at en folkevekkelse igjen skal oppstå i miljøer man minst kunne forvente det.

For Gud kan alltid skape en ny Jesus-vekkelse.

Detaljer

Forlag
Hermon
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
316
ISBN
9788230217184
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Jesus revolution
Format
21 x 14 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jesusvekkelsen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv