Meny
 
Utforsk sjelen - Paul Brunton

Utforsk sjelen

fra intuisjon til et inspirert liv

; Gudrun Nordmo (Oversetter)

Denne boken utgis på et tidspunkt i historien da kriser og dramatiske hendelser avløser hverandre i et tempo vi knapt har opplevd maken til i nyere tid. Det er lett å føle seg overveldet, føle frykt eller miste håp og retning. Les mer
Vår pris
182,-
Spar
18,-

Veil. pris: 200,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 182,-
Spar: 18,-

Veil. pris: 200,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Denne boken utgis på et tidspunkt i historien da kriser og dramatiske hendelser avløser hverandre i et tempo vi knapt har opplevd maken til i nyere tid. Det er lett å føle seg overveldet, føle frykt eller miste håp og retning. Mer enn noen gang trenger vi å finne balanse, visdom og kraft. I denne boken viser Paul Brunton hvordan vi kan finne alt dette i vårt eget indre. Det er dit vi må gå for å oppdage at vi har en sjel og for å utforske hva det i praksis innebærer. Det er der vi kan erfare at vi er mer enn et tilsynelatende tilfeldig lite menneske i et uoversiktlig terreng.

Paul Brunton uttrykker det slik: «Fra dette dype og gåtefulle senteret i oss kan vi hente styrke til å holde motet oppe gjennom nød og vansker, visdom til å håndtere situasjoner slik at vi ikke trenger å angre, og innsikt nok til å kunne skille mellom hva som er stort og lite i dagliglivet.»

Paradoksalt nok er det også hit vi må vende oss for å forstå fullt ut at vi er en del av verdenssamfunnet og helheten. Når vi har forstått det, kan vi for alvor «begynne å leve slik at det også kommer fellesskapet til gode».
Utdrag av forordet
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Emilia
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 195
ISBN: 9788274191778
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Realizing soul
Format: 19 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger