Min side Kundeservice Bli medlem

Å bli frisk

veier ut av spiseforstyrrelser

Det finnes mange bøker om spiseforstyrrelser, men svært få handler om det de aller fleste lurer på i møte med denne lidelsen. Hvordan blir man frisk?

I denne boken møter vi syv personer som forteller om hvordan de på ulikt vis har funnet veien ut av spiseforstyrrelsen og tilbake til et friskt liv. Les mer

399,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Det finnes mange bøker om spiseforstyrrelser, men svært få handler om det de aller fleste lurer på i møte med denne lidelsen. Hvordan blir man frisk?

I denne boken møter vi syv personer som forteller om hvordan de på ulikt vis har funnet veien ut av spiseforstyrrelsen og tilbake til et friskt liv. Hva førte til vendepunktet? Hva var til hjelp i bedringsprosessen? Hva var ikke til hjelp? To innledende kapitler gir en teoretisk ramme for å forstå sykdommen og tilfriskningsprosessen.

Spiseforstyrrelser oppleves av mange som et mysterium. Hvordan kan noen velge sykdommen framfor livet? For spiseforstyrrelser går på bekostning av livet, i dobbel forstand.
Enten du er behandler, pårørende eller selv lider av spiseforstyrrelse, vil denne boken kunne gi deg nye perspektiver, og bedre forståelse av tilfriskningsprosessen og hvordan denne kan hjelpes fram.

Maria Alstad Øverås er psykolog og har jobbet i tolv år med spiseforstyrrelser. Hun har skrevet en rekke forskningsartikler, bidratt i flere bøker, og forelest i Norge og utlandet om emnet. I 2016 fullførte hun en doktorgrad om kroppsbilde hos pasienter med anoreksi.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
198
ISBN
9788215023267
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Å bli frisk
Format
21 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Å bli frisk:

Sult

Finn Skårderud
E-bok 
419,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Traktor

Iselin R. Evensen
Kartonert 
90,- 99,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv