Sankeboka
velsmakende ville vekster
Jørgen Ravneberg ; Torbjørn Kornstad (Redaktør) ; Jørgen Ravneberg (Fotograf)
«Sankeboka er blitt en vakker og ryddig bok, både i form og presentasjon og det er helt tydelig at det er lagt ned et betydelig arbeid for å få et så gjennomarbeidet og godt produkt.»
Folk blir mer og mer opptatt av spiselige, ville vekster. Les mer
- Vår pris
- 409,-
- Spar
- 40,-
Veil. pris: 449,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Sendes innen 3 virkedager
Veil. pris: 449,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Sendes innen 3 virkedager
Folk blir mer og mer opptatt av spiselige, ville vekster. I vår norske natur har vi mange spiselige arter: Grønnsaker, salater, urter, skudd fra trær, blomster, busker, bær, røtter og tang - alt sammen både sunt og velsmakende!
Jørgen Ravneberg, kokk og kjøkkensjef på Kolonihagen restaurant i Oslo, har samlet 177 vekster fra norsk flora. Ravneberg tar bare med de aller mest velsmakende vekstene vi har, sånn at du kan bruke boka til å skaffe deg gratis, smakfull mat, hvor enn du er i landet.
I Sankeboka lærer du deg å identifisere disse ville vekstene, hvor de vokser og når du bør plukke dem. Kunnskap om de ulike artene er viktig når du skal ut i naturen. Sankeboka beskriver hver av de 177 spiselige vekstene utførlig, du får kunnskap om de viktigste kjennetegnene, om lukt, farge og hvordan de ser ut. Ravneberg gir også tips om hvordan best bruke dem.
Boka er det også utstyrt med et utvalg grunnoppskrifter i eget kapittel.
- ANMELDELSER:
-
Terningkast 5 Altaposten
- FAKTA
-
Utgitt:
2019
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 415
ISBN: 9788202606565
Utgave: 1. utg.
Format: 24 x 17 cm
Nr: 8146802
- KATEGORIER:
- SERIE:
- VURDERING
-
Gi vurdering
Les vurderinger
«Sankeboka er blitt en vakker og ryddig bok, både i form og presentasjon og det er helt tydelig at det er lagt ned et betydelig arbeid for å få et så gjennomarbeidet og godt produkt.»
«Kjøkkensjefen på Kolonihagen viser vei.»
«Jeg kan ikke skjønne annet enn at dette må være den mest komplette boka innen sin sjanger (...). Sjelden har jeg sittet så lenge og blitt så bergtatt av en sakprosabok.»