Min side Kundeservice Bli medlem

Aschehougs store påskequiz 2024

Aschehougs store PåskeQuiz har blitt en kjent og kjær påsketradisjon. 2024-utgaven inneholder 1500 nye og spennende spørsmål for hele familien, fordelt på påskespørsmål, allmennquiz og ikke minst familiemikser med utfordringer for liten og stor. Les mer

149,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Aschehougs store PåskeQuiz har blitt en kjent og kjær påsketradisjon. 2024-utgaven inneholder 1500 nye og spennende spørsmål for hele familien, fordelt på påskespørsmål, allmennquiz og ikke minst familiemikser med utfordringer for liten og stor.

Quizen er spekket med hint og funfacts, slik at du kan resonnere deg frem til mange av svarene og få ny kunnskap. Spørsmålene i hver kategori kommer i stigende vanskelighetsgrad. Bak i boka er det ekstra vanskelige spørsmål for deg som vil ha de største quiz-utfordringene. Boka har tematisk register som gjør det enkelt å finne fram til temaene du liker best.

En quizrunde skaper alltid stemning: Ha quiz med familie og venner etter skituren, mens dere spiser påskeegg eller på late dager hjemme eller på hytta.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
309
ISBN
9788203451980
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Format
21 x 13 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Aschehougs store påskequiz 2024:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Nisser

Kjell E. Midthun
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv