Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Hele familiens påskequiz

Påskeferie er quiztid! Og her er quizboken med varierte, lærerike og underholdende spørsmål for store og små. Ti klart formulerte spørsmål på hver side med presise svar på siden bak. Alle i familien vil finne spørsmål de mestrer og spørsmål som utfordrer innenfor kategoriene påske, allmenn og junior. Les mer

113,-

129,- Spar: 16,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Påskeferie er quiztid! Og her er quizboken med varierte, lærerike og underholdende spørsmål for store og små. Ti klart formulerte spørsmål på hver side med presise svar på siden bak. Alle i familien vil finne spørsmål de mestrer og spørsmål som utfordrer innenfor kategoriene påske, allmenn og junior. Lekne vignetter gjør boken gøyal å bla i for de minste.

Test hva dere kan om alt som hører påsken til, hva dere vet om alt fra tv-serier, dataspill og rare kjæledyr til sport, spioner og nye quiztemaer som «tungekrøll» og «må ikke forveksles», og la familiens yngste få ta styringen i de 12 juniortemaene.

Hele familiens påskequiz er akkurat slik en familiequiz skal være, med mye moro for store og små gjennom hele påsken!

Fredrik K. Methi er en bredt orientert quizer med imponerende ti medaljer fra NM i quiz og to plasseringer som beste norske junior i VM i quiz. Han lager quizer til flere av landets beste utøvere under den årlige Norgescupen i quiz, til quizlandslagets treninger og også ukentlig til kollegene på jobben.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
219
ISBN
9788202774110
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
21 x 13 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hele familiens påskequiz:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv