Min side Kundeservice Bli medlem

Quiz for ikke-quizzere

Quiz-boken for deg som ikke liker å si «pass»! I denne morsomme kunnskapsboken har hvert spørsmål fire svaralternativer - et litt absurd og tre sannsynlige. Men kun ett er riktig! Spill på lag og kast dere ut i gode resonneringer og sannsynlighetsvurderinger. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Quiz-boken for deg som ikke liker å si «pass»! I denne morsomme kunnskapsboken har hvert spørsmål fire svaralternativer - et litt absurd og tre sannsynlige. Men kun ett er riktig! Spill på lag og kast dere ut i gode resonneringer og sannsynlighetsvurderinger. Og hvis dere til slutt må gjette, så er det jo fremdeles 25% sjanse for å treffe blink.

En nyskapende og morsom quizbok for deg som ikke gidder pugge masse årstall og sportsresultater, men liker å tenke selv - alene eller i frisk diskusjon med lagkamerater!
I boken er det 500 spørsmål og dermed hele 2000 svar. Boken er tilnærmet tidløs og kan tas frem jevnlig for mange timer topp underholdning.

Anne Lene Johnsen er utdannet handelsøkonom og har i tillegg en kvart doktorgrad i psykologi. Hun har i flere år vært populærvitenskapelig spaltist blant annet i Dagbladet og holder jevnlig foredrag om fakta og forskning for folk flest. Johnsen har utgitt blant annet Hvordan fatte matte og Det kunne jeg jo før! Alt du lærte på skolen som du nå har glemt.

Detaljer

Forlag
Bonnier norsk forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
367
ISBN
9788234714382
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Quiz for ikke-quizzere
Format
23 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Quiz for ikke-quizzere:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Art

Robert Cumming
Innbundet 
363,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv