Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

God kontakt

praktisk kommunikasjonslære

God kontakt samler opp det viktigste av forskning omkring kommunikasjon i ulike sammenhenger. Den er skrevet for journalister, lærere, personer i omsorgsyrker og mange andre som er avhengig av god kontakt med sine medmennesker. Les mer

529,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

God kontakt samler opp det viktigste av forskning omkring kommunikasjon i ulike sammenhenger. Den er skrevet for journalister, lærere, personer i omsorgsyrker og mange andre som er avhengig av god kontakt med sine medmennesker. Med litteraturliste.

Medlemsvurdering:
Dette er en bok som har som mål å forklare hvordan en kan bli en bedre kommunikator. Boken samler opp forskning omkring kommunikasjon og presenterer den på en veldig enkel og forståelig måte. Stoffet kan brukes av alle, enten en er en direktør, lærer eller bare en som vil lære å kommunisere bedre. Forfatteren (Asbjørn Kvalbein) er veldig strukturert når han skriver, og deler inn kommunikasjonen i emner som f.eks verbal, nonverbal, massekommunikasjon, å lytte, intervju, gi og ta kritikk, tale, massekommunikasjon etc. Boken har illustrasjoner når det er en modell som blir presentert, og dette gjør det enkelt å forstå. Det er lite av "akademisk" språkbruk i denne boken, og den viser at forfatteren selv kan kommunisere godt. Alt i alt lærer boken deg helt enkle metoder for å mestre kommunikasjon på en god måte og den kan leses av alle. En klar anbefaling.

fogger84

Detaljer

Forlag
Høyskoleforl. / IJ-forlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
246
ISBN
9788271471903
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
1999
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

f
fogger84 – 27.10.2004

– Dette er en bok som har som mål å forklare hvordan en kan bli en bedre kommunikator. Boken samler opp forskning omkring kommunikasjon og presenterer den på en veldig enkel og forståelig måte. Stoffet kan brukes av alle, enten en er en direktør, lærer eller bare en som vil lære å kommunisere bedre. Forfatteren (Asbjørn Kvalbein) er veldig strukturert når han skriver, og deler inn kommunikasjonen i emner som f.eks verbal, nonverbal, massekommunikasjon, å lytte, intervju, gi og ta kritikk, tale, massekommunikasjon etc. Boken har illustrasjoner når det er en modell som blir presentert, og dette gjør det enkelt å forstå. Det er lite av "akademisk" språkbruk i denne boken, og den viser at forfatteren selv kan kommunisere godt. Alt i alt lærer boken deg helt enkle metoder for å mestre kommunikasjon på en god måte og den kan leses av alle. En klar anbefaling.

Oppdag mer

Bøker som ligner på God kontakt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv