Min side Kundeservice Bli medlem

Skriv bedre!

lærebok i skriving

Den som ikke får skrivekløe av å lese i Eli Glomnes nye lærebok Skriv bedre!, må ha særlig hard hud. På inspirerende vis henvender boka seg både til den eleven som strever med å komme i gang, og til den som allerede kjenner skriveglede, men trenger en dytt for å komme videre. Les mer

349,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Den som ikke får skrivekløe av å lese i Eli Glomnes nye lærebok Skriv bedre!, må ha særlig hard hud. På inspirerende vis henvender boka seg både til den eleven som strever med å komme i gang, og til den som allerede kjenner skriveglede, men trenger en dytt for å komme videre.
Mange av eksemplene i boka er hentet fra skoleskriving i norsk, og boka har stoff i seg til å bli en ny, viktig norsklærebok. Men teksten og oppgavene underveis peker langt ut over norskfaget: Skriving er noe vi må lære og utvikle i alle fag, enten vi kaller det «basiskompetanse», «grunnleggende ferdighet» eller glede.
Det kan være like viktig å kunne skrive som å kunne svømme. Og like morsomt som å bade. Ferdighet og utforsking er to sider av samme sak i denne boka om skriving. Kast deg ut i det: Skriv!
Eli Glomnes er amanuensis i norsk språk og kommunikasjon ved Institutt for kultur og humanistiske fag ved Høgskolen i Telemark.
«Skriv bedre! er en interessant og lettlest bok. Med sin oversiktlige og enkle form vil den kunne fungere godt i norskopplæringen. Enda viktigere er det at teori omsettes i praksis gjennom en rekke gode og treffsikre oppgaver. Men Skriv bedre! er mer enn en lærebok i norsk. Den gir kunnskap, inspirasjon og nyttige skriveråd til alle som ønsker - og trenger - å forbedre sine skriveferdigheter.» - Bedre skole

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
125
ISBN
9788245002904
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
23 x 17 cm
Serie
LNUs skriftserie 160

Medlemmers vurdering

T
Trond – 23.09.2009

– Eli Glomnes har skrevet en svært så inspirerende bok om det å skrive. Gjennom boken går hun gjennom hele skriveprosessen og gir et vel av råd og tips både når det gjelder sjangere, struktur og ideer. Boken inneholder små oppgaver og eksempler på hvordan ting kan gjøres både på en god og en mindre god måte. Jeg synes boka er praktisk, gjennom eksemplene er det lett å se hvilke fallgruber man kan havne i, men også enkelt å se hvordan man kan unngå dem. Del to som heter "Skriv!" er definitivt den beste. Boken er lettlest og passer utmerket for elever i videregående skoler og på universiteter.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skriv bedre!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Anna

Jostein Gaarder
Paperback 
199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv