Min side Kundeservice Bli medlem

Norwegian on the web 2

NoW 2 er et nettbasert norskkurs for voksne, spesielt laget for studenter ved NTNU. Denne arbeidsboka inneholder ulike typer muntlige og skriftlige øvelser: grammatikk-, vokabular- og samtaleoppgaver. Oppgavene er primært beregnet til bruk i klasserommet. Les mer

329,-
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

NoW 2 er et nettbasert norskkurs for voksne, spesielt laget for studenter ved NTNU. Denne arbeidsboka inneholder ulike typer muntlige og skriftlige øvelser: grammatikk-, vokabular- og samtaleoppgaver. Oppgavene er primært beregnet til bruk i klasserommet. Undervisningsressurser inkludert ordlister, lydfiler og oppgaver ligger fritt tilgjengelig på https://www.ntnu.edu/now2.

Kurset er på B1-nivå etter Common European Framework of Reference for Languages. Det bygger på NoW 1, men kan også brukes etter andre nybegynnerkurs i norsk for utlendinger. NoW 2 er utviklet ved Institutt for språk og litteratur ved NTNU.

Bokas forfattere er ansatt ved Institutt for språk og litteratur ved NTNU, hvor de underviser
i norsk for utlendinger på alle nivåer.

Heidi Borghild Helgå (f. 1983) er universitetslektor. Hun har vært med på å utvikle nettkurset NoW 2 og lytte- og uttaleøvelser til NoW 1. Hennes interessefelt er hovedsakelig grammatikk.

Olaf Husby (f. 1951) er førsteamanuensis. Han har undervist i norsk som andrespråk på språkkurs og i fagstudier på bachelor- og masternivå. Han har publisert en rekke bøker, særlig relatert til uttale og tverrspråklige beskrivelser.

Lena Hveding (f. 1975) er universitetslektor. Hun har vært med på å utvikle nettkurset NoW 2. Hennes interessefelt er hovedsakelig sosiolingvistikk.

Cecilie Slinning Knudsen (f. 1985) er universitetslektor. Hennes interessefelt er hovedsakelig andrespråksfonologi og uttaleundervisning. Hun drifter nettsiden www.uttale.no og har holdt flere kurs og foredrag om uttale, samt skrevet en rekke bloggartikler om uttaleundervisning.

Hege K.S. Langfjæran (f. 1976) er universitetslektor. Hun har undervist i norsk og tysk ved forskjellige universiteter i utlandet, og har vært med på å utvikle læreverket LearnNoW 2 helsenorsk, samt lytte- og uttaleøvelser til NoW 1. Hennes interessefelt er hovedsakelig didaktikk og kontrastiv grammatikk.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
204
ISBN
9788245023060
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Norwegian on the web 2
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Norwegian on the web 2:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Tommy

Roy Jacobsen
Paperback 
229,-
 

På vei

Elisabeth Ellingsen
Paperback 
439,-
 

På vei

Elisabeth Ellingsen
Paperback 
589,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv