BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Helsenorsk for deg!

nivå A1-B2

Læreverket Helsenorsk for deg! består av papirbok, digital bok og nettkurs. Dette er et komplett læreverk fra A1 til B2 i helsenorsk, og det inneholder ulike typer tekster, grammatikkoppgaver (med løsningsforslag tilgjengelig), ordlister og en minigrammatikk. Les mer

529,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Læreverket Helsenorsk for deg! består av papirbok, digital bok og nettkurs. Dette er et komplett læreverk fra A1 til B2 i helsenorsk, og det inneholder ulike typer tekster, grammatikkoppgaver (med løsningsforslag tilgjengelig), ordlister og en minigrammatikk. Boken tar for seg mange ulike situasjoner knyttet til sykdom, sunnhet, kosthold, helse, liv og død. Språklig inneholder boken både helsenorsk og hverdagsnorsk - i tillegg til at man får solid øvelse og innsikt i den grammatikken man trenger for å ta B2-prøven eller bergenstesten (på C1-nivå).
Læreboken består av 21 kapitler med stigende vanskelighetsgrad (fra A1 til B2/C1). Boken inneholder ulike typer tekster - noen har medisinfaglig språk og noen har hverdagslig språk. Mange av tekstene er fortellende, og de berører viktige temaer knyttet til helse, sykdom og helsevesen. Oppgavene er praktiske og konkrete og setter søkelys på de grammatiske temaene det er viktig å beherske på de ulike nivåene.
Nettkurset er et komplett kurs bestående av tre ulike komponenter: A1-A2, B1 og B2. Dette er store kurs som inneholder videoundervisning, lydfiler, digitale oppgaver, selvtester og forslag til skriveoppgaver.
I tillegg kan man gå inn på Norsk for deg!-portalen for å bli med på undervisning i helsenorsk. Du finner mer informasjon om Helsenorsk for deg! på norskfordeg.no

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
428
ISBN
9788245021400
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Helsenorsk for deg!
Format
27 x 19 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Helsenorsk for deg!:

På vei

Elisabeth Ellingsen
Paperback 
589,-
 
Sommer
Ny!

Sommer

Hilde Johannesen
Paperback 
449,-
 
Høst
Ny!

Høst

Hilde Johannesen
Paperback 
449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

På vei

Elisabeth Ellingsen
Paperback 
439,-
 

På vei

Elisabeth Ellingsen
Paperback 
589,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv