Nå begynner vi!

for deg som skal begynne å lære norsk : nivå A1-A2 : grunnbok

Nå begynner vi!er et læreverk for deg som skal begynne å lære norsk. Verket er en læringspakke bestående av grunnbok, arbeidsbok og nettressurser. Nå begynner vi! passer for studier ved ulike læresteder som tilbyr norskkurs både i Norge og i utlandet, og for studier ved universiteter og høyskoler. Les mer

429,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Nå begynner vi!er et læreverk for deg som skal begynne å lære norsk. Verket er en læringspakke bestående av grunnbok, arbeidsbok og nettressurser. Nå begynner vi! passer for studier ved ulike læresteder som tilbyr norskkurs både i Norge og i utlandet, og for studier ved universiteter og høyskoler. Nå begynner vi! er første del av tre læreverk for de ulike nivåene i norskopplæringen. De to påfølgende læreverkene er Opp og fram! (B1) og Det går bra! (B2/C1). Grunnboka inneholder ulike typer tekster (dialoger, faktatekster, beskrivende tekster m.m.). Temaene i tekstene er valgt ut på grunnlag av Læreplanen i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere, og dekker nivåene A1 og A2. Tekstene har et dagsaktuelt og moderne vokabular, og belyser hverdagsrelaterte problemstillinger i dagens Norge i et enkelt og naturlig språk. Grunnboka inneholder også en minigrammatikk og et kapittel om grunnleggende uttale. Arbeidsboka inneholder mange grammatikkoppgaver av ulik art. Oppgavene følger opp vokabularet og progresjonen i grunnboka.
Nettressursene består av nettsiden www.norskfordeg.no, som drives av forfatteren selv. Her kan du blant annet kjøpe tilgang til forfatterens nettkurs, app med alle lydfilene og mye mer.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
310
ISBN
9788245017595
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Nå begynner vi!, d-bok
Format
24 x 17 cm
Serie
Nå begynner vi!
Norsk for deg!

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Nå begynner vi!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Alt er OK

Ebba Schjølberg Eiring
Innbundet 
272,- 299,-
 
Katla
199,-

Katla

Luit van der Tuuk
Innbundet 
199,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv