Gigantsalget er utvidet: inntil -70% på varer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Snakk levende engelsk

Småsnakk – eller smalltalk – er en viktig del av kulturen i mange land. Kan du småsnakk-etiketten kommer du langt! Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Du snakker engelsk og klarer deg bra, men hvor god er du egentlig i situasjoner som krever small-talk? Bli med på en rask språklig rundreise til USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand og Sør-Afrika. Forstå kulturen til de engelsktalende landene bedre og bli kjent med både livsstil, mentalitet, tradisjoner og høytider. For virkelig å få innpass hos våre engelskspråklige venner er det lurt å kunne ordene og samtaleemnene som hører til, og ikke minst dem du bør styre unna.

Smalltalk er viktig!
I engelsktalende land er small talk en viktig del av kulturen. Det faller ikke alltid så lett for oss nordmenn, men i Snakk levende engelsk får du god og nødvendig hjelp. Forfatterne gir råd og tips på veien til god small talk, du får vink om gode samtaleemner og hva man IKKE skal snakke om. Underveis svipper de innom kulturelle snodigheter, fanger opp de siste trendene og morer seg over den nyeste slangen og de morsomste uttrykkene.

Her får du vokabularet til å snakke om det som rører seg i tiden, enten det er urbane grønnsaker, yoga, eventyr, vinsmaking, mat fra gård og marked, oppussing, brettspill, kunst, finans eller populærvitenskap. Og hvis du skulle få bruk for noen skikkelige kraftuttrykk, finner du dem her - de riktige!

Du får også gode tips om kroppsspråk, oppførsel og etikette - her er det store variasjoner fra land til land. Mye som anses for god takt og tone i England, gjelder for eksempel ikke i Nord-Amerika.

LÆR MER OM:

  • Small talk i engelsktalende land
  • Kroppsspråk og etikette
  • Språktrender og slang
  • Kraftuttrykk og bannord
  • Test deg selv

Medlemsvurdering:
Fagerlid og Langeland har gjort det igjen! De tar tak i oss englesk-elskende nordmenns svake punkter og gir gode tips og råd der vi trenger det mest. Smalltalk, denne gangen - og de ulike engelsktalende landenes særegenheter - og mye mye mer.

Runhild, redaktør i Bokklubben

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Pax
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
283
ISBN
9788253038704
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
21 x 14 cm
Nr
8086389

Om forfatterne

THOMAS A. FAGERLID og MARIUS LANGELAND har begge bakgrunn innen lingvistikk- og språkstudier. De er begge fagoversettere i engelsk fra Universitetet i Agder. Thomas har i tillegg utdannelse innen økonomi, mens Marius har ytterligere utdannelse innen pedagogikk, kommunikasjon og media. Thomas har utstrakt erfaring som oversetter innen en rekke felter, mens Marius har erfaring som lærer i engelsk som andrespråk i Asia og Canada. Begge har lengre utenlandsopphold bak seg, blant annet i Canada, der Marius fortsatt bor. Sammen har de tidligere utgitt Snakk perfekt engelsk (2015).

Medlemsblad

Medlemmers vurdering

B
Bjarne Bårdstu – 01.06.2016

– Mange gode tips for en som lærte engelsk i oldtiden, og som får praktisert språket altfor sjelden.

A
Alice Raanes – 31.05.2016

– snakk levende engelsk

M
Marta Landmark – 23.05.2016

– Interessant, likte alle'kapitlene', mye artig å plukke med seg!! Morsomt å teste seg selv også, og jeg ser at en aldri er for gammel til å lære noe nytt! Jeg er forlengst pensjonist, har undervist i engelsk i mange år, det hadde sannelig vært kjekt å ha denne boka da!

W
W.Elisabeth Sæthern – 22.05.2016

– En morsom og interessant bok som forklarer nyansene og forskjellene i det engelske språk i ulike engelsktalende land.

R
Runhild, redaktør i Bokklubben – 14.03.2016

– Fagerlid og Langeland har gjort det igjen! De tar tak i oss englesk-elskende nordmenns svake punkter og gir gode tips og råd der vi trenger det mest. Smalltalk, denne gangen - og de ulike engelsktalende landenes særegenheter - og mye mye mer.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Snakk levende engelsk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv